Tuesday, November 29, 2005

§kulebussen

Etter å ha lest Margunn sin blogg, var det rett før eg skreiv eit seriøst innlegg, om eit seriøst tema. Eg klarte heldigvis ved hjelp av min enorme sjølvkontroll (den som eg svært ofte utøver dersom det er noko enomrt godt til middag f.eks), å ikkje skriva eit seriøst innlegg, men derimot det stikk motsatte, eg skal nemleg skriva om frisørar. For her om dagen gjekk eg forbi eit skilt som virka som ein magnet på ein kvar fattig og gjeldstynga student (les; stakkars Håvard:() (ha ha, det har eg forresten aldri gjort før, skrive parantes slutt etter eit surt "smilefjes" (ingen ting er som sjølvmotseinger:)), ha ha, dette blir jo bare betre og betre=)) Konge. Nå lure du kanskje på kva som stod på det skiltet?? Gjer du det, eller har du alt funne det ut? Neppe, med mindre du les dette innlegget slik som kinesarane les bøkene sine, eller var det jappanesarane (ta det med ro, eg veit at det heitar "japanarar", men jappanesarar er mykje kulare:)) he he, som Svein ville ha sagt. Ja ja, så var det tilbake til det som stod på plakaten. Nå kjem dette punket med sjølvmotseing inn igjen, for i grunnen hadde eg tenkt å skriva om det som stod på plakaten, men no kom Magnus nettopp heim, og då satser eg på at me finn på noko kult (det skjer faktisk som regel, Magnus er rett og slett ein rev på å finne på kule ting), så derfor kommer dette innlegget til å bli det fyrste som er delt opp i minst to delar, slik at det er du må gå inn ganske ofte for å sjekka om eg har skrive foresettinga, og det er vell ingen løyndom at dess fleire kommentarar eg får, dess fortare kjem foresttelesen, og spenninga om forsettelelsen til kva som kjem til å koma etter dette innlegget er jo til å ta og føla på:) Ja ja, me talast, forsetning fylgjer........

8 Comments:

Anonymous Anonymous said...

hehe sjefs innlegg... no ventar eg spent på forsetninga!

7:28 AM  
Blogger Marge said...

en te kommentar! en te!

1:10 PM  
Blogger Arnztein said...

Øyh!
Har di gale gutta i Oslo rom i hærberget te ein stakkars vandringsmann som e på gjennomreise ca om någen dagar?
På tirsdag e eg desverre nødt te å tilbringa ein dag i det stora svarta hålet som kalles "oslo".. (eller "tigger-staden" om du vil.)
Eg er på gjennomreise, av den grunn at eg skal over grensa til Brasil på harry-handel nå i julesesongen. Eg kjem med nattoget til Oslo grufullt tidlig på tirsdag morgen, og skal ta luft-veien vidare i fra "OSL" ca kl17:00, til "LHR" og derfra til "GRU"..
Eg treng derfor å bli underholdt (evt bara ein varm plass å sløva/slakka) frå ca 09:00 om morgonen te 15:00 på ittemiddagen.
Hvis dette e et problem, og folk e opptatt med eksamenar og dame-styr, ska eg sjølsagt klara å sulla vekk 6 timar på ein flyplass i tax-free-avdelingen. Men det finnest jo grenser for kor møje snop og billig deodorant eg har råd til/bruk for.
Håper på positivt svar
Ærbødigst hilsen
Onkel Reisende ArnZtein

12:09 AM  
Blogger magnus said...

arnis: det går sjef

håvard: å, pliis, skriv meir, eg døyr av spaning (som er det nynorske ordet for spenning:))

Ha det fantastisk på kurs i dag, eg trur kanskje eg heller tar meg en tur i bakken...

2:09 AM  
Blogger Arnztein said...

Kor bur dåkk egentligt?
Forklar gjerna frå togstasjonen og heilt te adresså og ka ringeklokka eg ska bruga.. hvis dåkk tørr det.. (vett jo koss det kan vera med alle jentene som lese på bloggane dåkkas og då endeligt finne ud kor dåkk bur, sånn at di kan besøga dåkk te alle døgnets tider.. la oss bara sei at det e derfor me ikkje har ringeklokka i lien 60 lengar.. greiast det!)
-a-

3:05 AM  
Blogger håvard tenker tull said...

Magnus
D e takkå, eg må vara på kurs til langt på natt, medan du får stå i bakken, livet er ikkje særleg retvist:( Skreiv eg verkeleg "spenning", i så fall rekne eg med at du utøver dei påkrevde 10 piskeslaga på med i kveld, for å minimera sjansen for at noko slik kan skje igjen:)
Arnstein
Dersom du lurer på kor me bur, så har du heilt rett i at du bare kan spørja alle jentene i oslo.............. om den leiligheten som dei aldri henger i, og det er nettopp den som er vår:) Dermed skulle det ikkje være noko problem og finne veien, Storo Rangers ynskjer deg hjarteleg velkommen, men sidan du har klart det som me andre har prøvd eit heilt liv å oppnå, nemleg å få oss dame, så får du neppe sitta ved bordet å eta, for det er nemleg forbeholdt oss single, men me skal nok alltids klara å finne eit hjørna til deg:) snakkes

3:39 AM  
Blogger 15. Johannessen said...

Bra innlegg, dette hadde du tenkt igjennom før du skreiv det. Det lysar oversikt.

Piskeslaga magnus skal gje det vil eg hevde verkar mot sin hensikt. Du likar jo å pli piska litt. Ser ikkje bort i frå at du faktisk sreiv spenning med vilje.

5:29 AM  
Anonymous Anonymous said...

Dette e det kulaste inlegge eg har lest nogen gong.

12:19 PM  

Post a Comment

<< Home