Tuesday, November 01, 2005

Histoien om Håvard og Anne Rut

I dag har eg ikkje har så mykje å skriva om, men eg har fått samla press frå Hanne Siri og Arnstein om å skriva noko for å bevisa eg ikkje har nokon damer på gang. Ein skulle jo tru at desse to oppvakte ungdommane klarte å finna ut at eg ikkje hadde noko på gang av seg sjølv, bare med å bruka rein logikk, men sidan dei tydelegvis ikkje er så begava, så er dette innlegget til ære for dei. Sidan eg ikkje har noko nytt og skriva om, tenkte eg at eg skulle rippa opp i ein gamal historie som handler om Anne Rut og meg. Dette var veldig alvorleg når det pågjekk, men det er ei tund sidan no, og derfor føler eg at det er greit å skriva om det, og får det ut av verden. Eg har ikkje spurt Anne Rut om å skriva dette, sjølv om eg kanskje burde gjera det, så dersom du leser dette og føler deg overkjørt, så beklager eg det. Nokon veit det, og andre ikkje, men faktum er at eg og Anne Rut hadde ein "ting" på gang for ei stund sidan. Eg trur i grunnen ikkje at nokon av oss hadde tenkt at det skulle bli sånn på forhand, tanken hadde kanskje streifa Anne Rut, kva veit vell eg, men i alle fall så skjedde det plutseleg, BANG!!!!. Ja, det sa rett og lett bare BANG, gong på gong faktisk når eg og Anne Rut var på samme lag på ein bilrebus for nokre år sidan. Eg hadde aldri i min villeste fantasi kunne forestille meg at dette kunne skje, men plutseleg stod eg der, med Anne Rut foran meg, og skaden hadde allerede skjedd, det gjekk ikkje ann å reversere det heile.
Eg veit ikkje heilt kva eg tenkte, eg var på ingen måte forberet på det som hadde skjedd, det var jo ikkje akkurat noko som hadde skjedd meg mange ganger før. Men ein ting stod heilt klart for meg, det kom til å ta lang tid før forhaldet vårt kom til å gå tilbake til slik det hadde vore før, om det i det heile tatt kom til å gjere det. Eg har gått gjennom denne episoden mange ganger, prøvd å analysera kva som skjedde den kvelden mellom meg å Anne Rut. Me hadde jo kjent kvarande ei god stund, men eg hadde aldri i min villaste fantasi forestilt meg at dette kunne skje, det kom rett og slett som julenkvelden på kjerringa. Men nå er det jo ein gong slik at nokon ting skjer som me ikkje kan forklara, og uansett kor mykje ein prøver å forklara eller bortforklara det, så er det unekteleg eit faktum, som det faktisk ikkje går ann å forandra på: Anne Rut slo meg i leirdueskyting.......

10 Comments:

Blogger Arnztein said...

HAH!
Det va det eg visste!
Har alltid hatt mistanke om at kjeften ikkje e der munnen sko vært.. eller.. ..ja.. (det va ihvertfall et ordtak som va någe lignande som det tror eg..)
nok om det..
Kor mange leirdue traff du?
Eg traff på di 3 fysste skuddå mine på sånn rebusløb! (kan motvillig tilføya at eg då tenkte "hmm.. sist eg prøvde dette, så traff eg kun på ca 50% av leirduene" ..og at eg deretter bomma på di tri neste skuddå.)
Kan òg nevna at hvis det e med hagla du prøve å "treffa jenter", så tror eg det e ein dårlige strategi..

-a-

1:26 PM  
Blogger Marge said...

LOL! Det va løye, for merkeligt nok trudde eg du fortalte om noge aent enn skyting! Ke i all verden?
Hyll hyll Anne Rut!

6:40 AM  
Blogger Leif Harbo said...

Å pløye opp gamle beiter pleier jo ikkje vere suksess... Men Linn? kven er ho?? tippe du e sprikkhoga!! Og hu er jo blonde, så ho kan vel ikkje vere vanskelig hu heller?

8:07 AM  
Blogger Andreas said...

Genialt mann.

Men det som kanskje er endå meir genialt er at PCen min plutselikt hadde brukt opp alt batteriet sitt når eg hadde lest litt øve hallveis. Så måtte eg venta i meir enn 30 minutt før eg konne lesa resten...
Eg klarte vell igroen å resonnera meg fram te det egentliga temaet, men det var litt frustrerande å ikkje veta sikkart.

Ganske kult

5:17 AM  
Blogger Anne Rut said...

Goe tie må eg bare sei...

3:54 PM  
Blogger håvard tenker tull said...

Linn er ei jente i Oslo som Magnus prøver seg på, og som han derfor har vært så vennleg å lage ein link til på sida mi. Så viss du prøver å trykke på biletet så kommer du inn på flickern til Magnus, og der kan du sjå Magnus sjarmera ho med pannekaker........ Neidå, eg bare tulle, trur ikkje Magnus prøve seg på hu nei, riskere å få så mykjer tyn tilbake dersom eg påstår det, at det trur eg rett og slett bare ikkje eg gidde:) Men så over til eit anna, og mykje viktigare poeng, eg veit ikkje kva din erfaring er med blonde jenter, men mine egne erfaringer på det område er at dei er jo søren vanskeleg på det alle mann, det er jo derfor eg sitter her og skriver innlegg, i staden for å gjera noko meir interessant........ Men du har jo tydelegvis nokon andre erfaringer på det område......... Hekkan, nogen så he d:)

7:48 AM  
Blogger Leif Harbo said...

Ane ikkje ka du snakker om...!

Forresten.. kor ti sko du bli med til Vigrest? Meld når du er klar!

Hehe...

11:14 AM  
Anonymous Anonymous said...

haha... konge innlegg(bra eventyr).... ellers så e eg enige med Anne Ruth, Goe tie... hehe

6:10 AM  
Blogger håvard tenker tull said...

Eventyr, kva er det du anntyder Svein, at dette er noko som aldri har skjedd i røynda??? Der tar du nok ganske feil, bare spør Anne Rut, ho kan bekrefte det. (Sjølv om eg kan forstå at det virke særs utruleg at nokon slo meg i leirdueskyting, men ikkje ver redd, det kommer snart eit nytt innlegg om det temaet)

6:15 AM  
Blogger Hs said...

hehe... du håvard du håvard!

11:49 AM  

Post a Comment

<< Home