Monday, August 22, 2005

Oslogutten

Nå har eg havna i Oslo. Det var i utgangspunktet ikkje heilt det eg hadde tenkt meg, men no er eg jo ein gang her. No trur eg har vore lengre samenhengande i Oslo enn eg nokon gong tidlegare har vore, og dette er bare byrjinga. Men det som var "jammen litt flaks", var at eg liker veldig godt det studiet eg har byrja på. Trur faktisk eg gleder meg til å læra det mesta av det me skal gå igjennom, og derfor håper eg at det skal gå bra med studiet, sjølv om det nok kommer til å bli litt hardt, særleg med matten. Men men, nok for i dag, må jo ikkje overdrive heller, har jo ikkje skreve på mange månedar, så sjansen for skrivekrampe eller noko i den duren er nok tilstede.............

3 Comments:

Blogger Hs said...

eg fekk meste sjokk når eg såg du hadde komt med et nytt innlegg...det var jammen lenge si! Håpe du komme t å bli aktive blogger igjen nå, kjekt å lesa det du lire ut av deg!

nå sga eg på tur..
adjø

2:03 AM  
Blogger helge said...

eg fant ut atte eg går i klasse med broren te damå te søskenbarnet ditt.
Absolutt verdt og veta

6:35 AM  
Anonymous Anonymous said...

Vanvittig kjekt å sjå en oppdaterte blogg!!! Fortsett med det. Eg va nemlig vanvittig leie av å lesa øveskriftå "Pengar er faktisk ikkje alt."

8:58 AM  

Post a Comment

<< Home