Tuesday, February 08, 2005

Ops.....

Etter å ha brukt ein liten formue på sko, så eg meg rundt etter moglegheiter til å spare inn penger. For det er jo eit kjent faktum, at dersom du har for lite pengar, så må du enten tena meir, eller bruka mindre. Sidan det fyrste er rimeleg vanskeleg i millitære, valgte eg å gå for det siste. Ein ting som ein glatt kan spara ein tiar og to på i månaden er sjampo. På båten eg er på har me moglegheita til å benytta oss av gratis shampo, det er muligens litt drøyt å kalla det sjampo, det er vell meir som dusjsåpe av eit meget billeg merke. Merke og merke forresten, trur ikkje at det står noko merke på pakningen, og det har nok sin grunn. For etter å ha brukt den såpa i ein måned og to, gjekk eg i dag til frisøren (For under ein time sidan faktisk), og eg skal lova deg at hu ikkje var særleg imponert over resultat av den millitære dusjsåpa, den ødela visstnok heile hårbunnen, og det kan jo umuligt var særleg bra. (Frisøren var forreten frå nærbø, og ganske så nærme sønnen til svigermors draum. Dermed ente eg med å måtta kjøpa ein shampo hjå frisøren, og dermed gjekk vinninga opp i spinninga og vell så det. Moralen er: Pass på, ein kan lett spara seg til fant.

27 Comments:

Blogger Arnztein said...

Øyh! Håvard!
Hvis du ska vera i Bergen by ei stonn vil eg bara sei at du sjølsagt e hjerteligt velkommen i bursdagsparty i Lien60 på lørdag du òg hvis du vil!! Åbent frå Åtta-ni-tiå og udøve, fleire som komme itte møder og lignande!
Det e åbe hus, så hvis du e redd for å ikkje kjenna någen, så kan du bara ta med någen du kjenne, sånn at du ihvertfall har någen å snakka med!
Rekne med det alligavel komme folk du kjenne forsåvidt..
Så hvis du sko ha lide å gjørr e det bara å ta turen!
Me ser!
-a-

3:22 AM  
Blogger magnus said...

koss klarte du blogga om at du hadde blogga om at du hadde vore hjå frisøren før du blogga om at du hadde vore hjå frisøren?

3:29 AM  
Blogger Andreas said...

Eg og funderte litt øve det... Du har ikkje lov å blogga at du blogga om noge du ikkje blogga om.

6:26 AM  
Blogger Hs said...

HÅVARD NESE, har du klypt deg?!?!
Ke sga du nå sjarmera jentene me når du ikkje kan hiva litt på det langa flotta håret ditt?! høh? Eg e rysta!

10:53 PM  
Blogger håvard tenker tull said...

HÅVARD NESE faktisk, og ikkje bare anonyme Håvard Nese. Nå trur eg du har missforstått litt lille frøken Idsøe, for om du trur det er nokon "hokjønn" i millitære som eg prøve å sjarmera, så tar du nok skammeleg feil, og viss valget stor mellom å gifta seg med ei jenta her i millitære og å bli munk så hadde ikkje valet vore særleg vanskeleg. Ok, så kom eg akkurat på at hu på idrettskontoret på Madla er flotte, men hu er bare untaket som bekrefter regelen.

6:21 AM  
Blogger håvard tenker tull said...

Til Andreas og Magnus,

Her er svar på tiltale mot alle dei grunnlause beskyldningane dykk har utsett meg for i den seinare tid, i den onde hensikt å trekkja mitt gode namn og rykte i tvil. Eg blogga fysst om at eg var hjå frisøren då eg skreiv innlegget "Ops", og deretter skreiv eg eit innlegg til rett etterpå, og der blogga eg om at eg hadde blogga om at eg hadde vore hjå frisøren. Bare sjekk det ut sjølv gutter, og har alt mitt på det tørre. Som den dervne bloggaren eg er, ville eg selfølgeleg aldri begått ein slik grov feil.

6:32 AM  
Blogger Andreas said...

Greit, det kan så vera. Men då må eg seia at eg undras over korleis du klara å legge ut to innlegg på henholdsvis 229 og 278 ord i løpet av eitt og same minuttet? Det er sanneleg bra levért.

2:36 PM  
Blogger magnus said...

eg må sei meg enig med andreas og bøyar meg audmjukt i støvet.. må du aldri stoppa å blogga

2:46 PM  
Blogger Leif Harbo said...

Sønnen til svigermors draum..?!? trur eg skal våge påstå at den er litt feil formulert... dersom du ikkje har ein sønn som er frisør i bergen.. anna muligheit er at du ikkje ser på deg selv som svigermors draum (det tviler eg på at du gjer men..) og at dette då var sønnen til han du ser på som svigermors draum...

Men eg forstod jo ka du meinte! tenkte først: geniale Håvard! menmen... kan jo og vere at du hadde skjulte meininger (som ein enkel gutt som meg ikkje ser) og at dette slår tilbake på meg, og eg blir gjordt til latter... Time vill shåw!

1:03 AM  
Blogger Arnztein said...

Øyh Håvard!
Kor lenge e du i bergen? Eg kan jo kobla deg med Tonje sånn ca på lørdag hvis du e her då! Du nevnte vel någe om at det måtte bli hu tidligare ein gong!?
-a-

6:06 AM  
Blogger dina said...

eg fatte ikkje kaffor alle gutta går på frisørtrikset! d e jo nødt å ver det elsta trikset så finst på jord!! men någen e jo meir opptatt av å "pleia" (børsta, gelae håret, se på håret i speilet, spør om koss håret ser ut..) håret enn andre...

3:17 PM  
Blogger håvard tenker tull said...

Til Leif, eg må nok i likhet med andreas og Magnus bøya meg i støve med den der svigermors sønn drøm, sjølv om ideen var veldig god. Skal jobba meir med den, ogkomma med ein betre versjon litt seinare ein gong. Men til mitt forsvar (Tog du an, eg er jo i forsvaret....), så må eg sei eg skreiv det veldig fort.

5:46 AM  
Blogger håvard tenker tull said...

Til Magnus og Andreas:

Eg skal sei dokk vise storsinn og beklager, det står det respekt av, og eg tilgir dokke hundre prosent.

5:47 AM  
Blogger håvard tenker tull said...

Til Arnstein: Viss du går inn på denne sida igjen før laurdag, så kunne du lagt igjen tlf nr ditt, så kunne eg fått nokon adresser og veianvisningar av det. Deretter så kunne eg kanskje kjøpt nokon roser og konfekt og oppsøkt unge legestudentar (un skyld, legestudenterinner, slik at ingen treng å lura på det) i Bergen ja, ingen dum ide. Nå avheninge bare alt av at eg får perm..... og at du lese denne kommentaren

5:52 AM  
Blogger håvard tenker tull said...

Til Dina:

Ja det er eit aller anna med dei der frisørane. Først reagerte eg au litt på at me skulle ta av oss alle klærne, for eg skulle jo bare klippa håret mitt. Men hu sa at det var heilt vanleg, og at det skapte ein meir avslappa atmosfære liksom, og då stolte eg jo på hu og tenkte at det var greit, var ikkje det logisk? Har eg blitt lurt?

5:54 AM  
Blogger håvard tenker tull said...

Til slutt, dersom dokke lure på koffor eg he skreve så mange kommentarar, så skal det ikkje vere nokon tvil, eg har nemleg det uslaste av dei uslaste argumenta, eg vil bare ha maks anntal kommentarar på bloggen min, enkelet og greit, men eg seie d i alle fall sånn så det e, + at det var enklare på den måten.

5:56 AM  
Blogger magnus said...

eg forstår ennå ikkje den sønnen t mor di vitsen, men det er jo strålande. 17 kommentara er imponerande

6:31 AM  
Blogger dina said...

måtte du ta av skonå og? då syns eg jammen synd på frisøren din! ;)

6:33 AM  
Blogger Arnztein said...

Jaddå..
Nå vett eg at Tonje og fleire av hennar sjarmerande legestudine-venner komme i bursdagsfeiringå mi på lørdag, så der kan du jo treffa di! Eg bur i Lien 60 5057 Bergen.
Tlf mitt e 920 65 450 når du har gått deg vill og ikkje har småpeiling på kor du e hen.
(finn.no gjer ein bra forklaring)Ellers så har eg ikkje småpeiling på kor Tonje bur her her i bergen, men eg vil tippa det går an å finna det ud på www.telefonkatalogen.no.. siden di har både telefonnr, kartsøg og aent praktisk der. Sånn ellers så kan eg prøva å ordna sånn at dåkk får fred frå andre beilara som kan vera interresert i hu..
Lykke te, så talest me kanskje på lørdag!

6:53 AM  
Blogger Andreas said...

Wooaa... Kommentar nummer 20!!!
Dette er ny rekord.
Nå må ikkje du rota deg borti noge her. Kem ska eg då sjekka dame ilag med te hausten??

10:49 AM  
Blogger håvard tenker tull said...

For det fyrsta, kvifor synes du synd på frisøren dersom eg måtte ta av meg skoa mine Dina? Er det eit hint om at dei lukter vondt, eller at dei ser stygge ut kanskje. Håper du er klar over at dette kan gå ut over sjølvtilliten min. Men når det er sagt er det jo veldig hyggeleg å få kommentarar av deg likevel.

5:53 AM  
Blogger dina said...

hehe.. du e morsomme av og te! d ska du ha.. grunnen te at eg syns synd på frisøren din va at du skreiv i et innlegg at du gjekk rundt med dei same militærstøvlane øve alt.. og dei må jo ha opplevd litt av kvart! men eg kom ikkje på at d va du så likte så godt å handla sko.. beklage eg tok nok kanskje litt feil ;)

10:58 AM  
Blogger Hs said...

eg ville bare gje deg kommentar 23...

ha en fin dag!
ps.du må sjå å spara t langt hår igjen ;)

12:52 AM  
Blogger håvard tenker tull said...

Fantastiske greie, sjølv om eg skriver denne kommentaren sjølv, så er det kommentar nr 24!!!!!!!!! Ingen tvil om at eg skal studera dette innlegget nøye, og finna ut kva som var spesielt med dette, sidan det har fått så mange kommentarar i forhald til dei andre. Kan forresten ikkje klandradokk for å ikkkje gi kommentarar til det sista, det var faktsik ganske dårleg x2, men eg skal skjerpa meg.

2:25 PM  
Blogger Andreas said...

Ganske kjekkt å skriva på denne lekkjå, begynne å bli nogen kommentarar itte kvart. Eg såg kjapt øve innlegget som har levért så bra, og kunne ikkje unngå å bita merke ved desse orda: formue, penger, pengar, spara, gratis, billeg, vinniga. Klarar du sjå nokre fellestrekk her...?
Hallveis te hallveis te hundre nå!

2:55 PM  
Blogger dina said...

nå he du 26 kommentara.. men du slår ikkje meg! min rekord e på 27 kommentara og eg e ikkje EIN av dei som "skriva masse kommentara te seg sjølv for at d ska se ut som dei har fått masse kommentara" hehe.. d va kje meiningå å fornærma deg allså.. men meine du virkelig at føttene dine lukte godt itte å ha vært oppi militærstøvla som sikkert har vært ein del plasse?! eg bare lure... eg hadde syns synd på ein kver person som måtte ver te stede når du tok av deg dei skonå!

3:38 AM  
Blogger Arnztein said...

Bara lurte på koffor du ikkje velge å editera di 3 siste misslykka innleggå på blog'en din?.. det e jo ikkje vits i å ha meir enn det sista omtrent..
Nå har du forresten 27 hvis ingen andre skrive et innlegg akkurat nå..
Men det e feigt å skriva egne innlegg syns eg ja!
Koss e livet som gakk-gakk? Får du någe fisk?
-a-

4:23 AM  

Post a Comment

<< Home