Friday, January 21, 2005

Tidenes krabbeår

Mange lure nok litt på kva slags overskrift dette er å ha på eit innlegg i bloggen til 1stein. Men viss eg fortel at eg har hatt min fyrste tur over nordsjøen, i ein båt som er heilt flat under, og at min tidlegare erfaring frå båtliv er colour line, så kan dokke jo tenka dokk til kor mykje mat krabbane fekk underveis det fyrsta døgnet. Eg kan desverre ikkje sei kor eg er, for det er visst hemmeleg, og det sitter ein feit kar i Oslo som kan lesa alt eg skrive for å sjekka at eg ikkje skrive akkurat det, slik at de fortel det til dykkar Osama bil Laden venner, og at dei så kommer og sprenger oss i lufta. PS: Viss du mannen. eventulet dama, men eg ser føre meg at det er ein mann, i Oslo leser dette, og ikkje er feit så ber eg om unnskyldning, men sidan jobben din er å sitte framfor datamaskinen heile dagen, så synes eg du bør ta deg ein joggetur etter å ha stillt meg for krigsrett, for du vett kor den kjekspakken du har liggande framføre deg legger seg..................... Ja ja, det var nok mobbing av forsvarets overvåkningsteneste, føler jo i grunnen svært lite behov for å få refs, sjølv om dette kan verka litt tåpeleg.
Nå over til alle dei bra bloggane eg har lest, ifrå andreas sine MANIPULERTE bilete av meg som sover, til leif sine tanker og hanne siri sine filmar, som eg har hatt svært lyst til å kommentera, men denne dritt pcen gir meg ikkje sjansen til det, av ein eller annan grunn som eg ikkje forstår meg på. Derfor kommer kommentarane dykkar her. Andreas, den potetkanona sparer du på til eg kommer opp til Trondheim, for den har eg sinnsjukt lyst til å prøva. Me har jo kanonar her på båten også, bla anna to 40 mm, der eg faktisk har blitt KK på den eina, det vil for dykk sivile som ikkje veit kva KK betyr, bety kanonkommandør, det er altså eg som trykker på den røde knappen, og sender avgårde eit skudd til 600 kr, på noko sånt som 0,2 sekund. ¨Til Hanne Siri som klager på plassen, lugaren min er på størrelse med ei middeles folkevogen, og der bur der seks stk, så der er ikkje mykje overlatt til fantasien............................ I tilegg så ungår du at gjester får sjå mora di i noge som er svært tilnerma evas drakt, og sånn sett så vil du jo skåna mange unge guttar for ting som dei ikkje trudde dei ville få sjå før bryllupsnatta. Så min gode Leif, du skriv mykje og bra, innteressant å lesa, lure au litt på korleis det skal bli å ligga med kona mi (til alle med skitne tanker, les; Ligge på sida av kona mi). Trur nok likevel at det ikkje blir at stort problem, sidan kona nok tvinger meg til å sove på sofaen det meste av tiden likevel............. Ja ja, nok for i dag, me snakkes

4 Comments:

Blogger Andreas said...

Nordsjøen... Trudde du sko te baltikum å Russland. Jaja, Ska spara kanonen, han bruke jo tross alt "grovare" skyts enn kanonen du drive å leke med for tida (50mm).
Eg tok kontakt med nogen bekjente i Oslo som er litt oppe i systemet, og fekk tak i bilde frå overvåkingskamera på forsvarets overvåkningstjeneste. Det eg fekk sjå var sjokerande! Top Secret Det er altså her han har gjøymt seg heile tida!
(Sedr ut til at det er gjende-kjeks det går i...)

7:18 AM  
Blogger Andreas said...

Æ d i groen noge så hette forsvarets overvåkningstjeneste (FOT)??

12:52 PM  
Blogger Hs said...

beklage håvard! d e vell litt teit av meg å klaga på forholdå nere i kjellaren vår når der e folk rundt om i verden så har d så utruuuulig mye verre enn meg, sånne som deg(som bur i ein trång lugar) og dei så svelte i afrika å sånt!

beklagelse 2: denne beklagelsen gjelde mor... men eg e redd at nogen unskyldning aldri kan jer d godt igjen for det du blei utsatt for!!!
(men enn ting t: ikkje kom her å sei at du nå vett koss eg komme t å sjå ut når eg e 50, for d blir kje tilfelle)

ting 3, men dette e ikkje en beklagelse: kjekt at du blogge, d gjer med glad!

4: ha en fin dag og ei bra vega! snakkes

12:41 AM  
Blogger Leif Harbo said...

Setter Utrolig pris på at folk seier det er interessant\moro å lese mine taker! Så nå vil eg sei det samme til deg min gode venn Håvard!

Hehe, ligge på sofaen ja... nei, da kan det heller bare ver med heile giftinga! hehe...

Hanne Siri: Trikset for gutter, er jo å sjå på mora, for å finne ut holdbarhetsdatoen (PS: Ja! var litt i grenseland å bruke det ordet... menmen..), så Håvard har jo ein stor fordel når han evt. skal vurdere deg, siden han har sett mor di i nettoen... Det er jo sånn du og driver på... ser etter gamle menn, og håper på å treffe ein sønn\barnebarn ein dag...

5:52 AM  

Post a Comment

<< Home