Monday, January 24, 2005

Kan det gå ann, ja det kan!

Så var det tid for eit nytt innlegg. Itte eg byrja med bloggen har eg funne ut at det faktsik er mesten like kjekt som det hørtes ut på den tida då Magnus byrja med det. No synes eg det er konge å skriva masse tull på det fantastiske internett, og ¨så kan folk lesa det, og gi med kommentarar, ganske sjef. Eg har for det mesta vore veldig fornøyd med å få to til tri kommentarar på kvart innlegg, og at det har vore noko liknande det som alle andre får. Men i dag kom eg meg endeleg inn på bloggen til Magnus og såg at han hadde fått 16 kommentarar, det er enormt mykje. Etter å ha sett det, vart eg litt misunnelig sidan han øyensynneleg hadde fleire vennar som skreiv kommentarar enn meg. Men så kom eg på at eg akkurat hadde fått høyra kva missuneleg verkeleg betyr, å miss unna, altså at ein ikkje unner den personen det han har. Å då tenkte eg at det var jo heilt feil, for eg unne jo så absolutt magnus å ha 16 kommentarar, og dermed sitt eg her uten å vere missuneleg i det heile tatt, ganske fin kjensle det. Her er eit lite ekte råd på min blogg, noko av det fyrsta seriøse eg skrive, sjølv om det eg skreiv om magnus berre var tull, så meiner eg absolutt det med missunelse, for folk bør blir finkare til å unne folk gode ting, i staden for å ønska at dei andre ikkje hadde hatt det. Tog du an????????????? Uansett om du gjorde det eller ikkje, så logger eg meg ut no, for det sitter ein i kø. Snakkes

7 Comments:

Blogger magnus said...

hei kjære håvard.

eg er glad du har fått deg blog:) me talast, ha det nydelig. Kor tid skal eg ha klar pizznår du kjem innom på tokt:)

1:16 PM  
Blogger Andreas said...

Tenkte eg sko spe på mæ en kommentar. nå æ du snart hallveis te seisten...

2:17 PM  
Blogger Hs said...

vett du ke håvard: d om missunnelse- eg tog an så vannvittigt, å eg e heilt enige me deg! d e sånn eg pleie å sei d sjøl itte ruttå lærte meg d en vakker dag.

d e kje bra å misunna folk...då foretrekke eg heller å unna dei det, men samtidig ønska det sjøl, men keffor finns d kje et ord for d? kan me dikta et ord for det? d e jo irriterande at d ikkje finns et passande ord som beskrive det at du unne magnus alle kommentarane hans, men samtidig kunne ønska deg så mange kommentarar sjøl....eller finns d allerede et ord for dette, bare at eg ikkje komme på d?

hilsen hanne siri (seriøse i dag)

12:17 AM  
Blogger dina said...

ja nå he du iallfall 4 kommentara.. men du slår ikkje meg! eg hadde 27 kommentara på et innlegg!! så viss du har lyst så må du bare misunna meg! ;)

2:41 AM  
Anonymous Anonymous said...

Hei!!!
Sånn, nå fekk du en kommentar nr 5!!! Eg kan jo opplysa deg om at det alltid fins fleire folk enn dei så kommentere så lese bloggen din. For eksempel eg, eg har lest på bloggen mange gonge før, men eg trur ikkje eg har kommentert før nå. Og eg e nok ikkje den einaste!!!
Fytti, dette blei jo en skikkele lange kommentar! Ikkje verst =)

7:13 AM  
Blogger Andreas said...

Dette var sanneleg kloke ord frå ein som har kjøpt to to sko, men to PAR sko på ein og same dag!!

11:50 PM  
Blogger dina said...

he du hørt om: d du vil andre skal gjør mot deg skal du gjør mot dei.. ka me å kommentera andre sine side? kanskje du får et par ekstra kommentara så du lengte sånn itte! :)

11:42 AM  

Post a Comment

<< Home