Thursday, January 13, 2005

Ikkje akkurat noko datageni

Grunnen til at eg nettopp la ut sitt innlegg, var at det plusteleg forsvant, og i min store lykke over å finne det igjen, etter å ha brukt så lang tid på å skrive det, og sidan eg sjelden pleiar å finne igjen sånne ting, så la eg det ut før det forsvant for godt. Desverre gløymte eg tittel, men det løyser eg på same måte som dei som glømte å mala henden til Jesus i Riska kyrkja (eller var dei kanskje tomme for maling), uansett så drog dei bare ein spanske ein og sa at meningheten var Jesus sine hender, og det høyrtes jo ganske fint ut. Grunnen til at eg veit dette er at tanta mi er kyrkjtenar der, og eg serverte mat der i femtiårsdagen hennar for nokre år sidan. (Hanne Siri og Anne Rut les; Eg serverte mat der fordi eg enno ikkje hadde skaffa meg nokon kona som kunne gjer den jobben for meg. (Og det er moglegens også svaret på kvifor eg ikkje har nokon kone.........)) Så eit spørsmål til dei uheldige lesarane av dette innlegget, går det ann det som eg nettopp gjorde, å skriva i parantes inne i parantesen altså? Eg personleg har ikkje peiling, hadde eg våre lærar hadde eg bare skreve nogen raude krusseldullar i det område, og hadde vedkommande klagt på det, hadde eg bare sagt at eg hadde fire år med lærarskule, og at faren min mest sannsynleg er sterkare enn din. Skulle dette mot all formodning ikkje verka, så hadde eg urettmessing beskyldt eleven for å hiva snøballar på meg dersom det var snø ute, og trua med å setja ned ordenskarakteren dersom dei klaga noko meir på rettinga mi av teksten. Etter å ha lest kva eg sjølv har skreve, innser eg at det er nok betre at Lars blir lærar, enn at eg blir det. Byrjar å få lite å skriva om som dykk sikkart forstår, til slutt vil eg bare sei til Leif, dersom han har gidda å lest alt dette her, at dei faktisk tar inn familiefarar i militæret, men huslån, billån, bleie og koneutgifter som månedligt oversitiger statsbudsjettet til eit middels afrikansk land. Men når det er sagt, så trur nok eg at du slepper unna heile militærtjensta di, slik at du kan få forsetja å køyra traktor kvar einaste dag.

4 Comments:

Blogger Tina said...

(Det er lov å skriva parantes inne i parantesen (trur eg hvertfall...) men det ser ikkje så bra ut alltid då!)

12:19 PM  
Blogger magnus said...

shallas. Fantastisk bra skrevet, og det er klart du kan bruka parentes i parentesen, eg gjer det heile tida.

1:41 PM  
Blogger Hs said...

gratulera med servering av mat håvard! du vil motta en diplom i posten i nærmaste framtid. d e pluss i håvard si "husmor bok" (å du sga nok sjå at en dag får nok du og deg ei kåna...kan ver hu ikkje fylle absolutt alle krava om dine om å ver en ypperlige kokk, et ess i vasking/klesvask/støvtørking og ellers oppfylla alle håvards krav, men det kan jo ver ei goe dama for d)

fortsett å blogg! eg blir glad når du blogge. kjekt å lesa! og kor hente du all inspirasjonen din i frå? alle ideane og alle orda...eg blir heilt paff!

11:53 PM  
Blogger Leif Harbo said...

Klart eg leser Håvard! Jo, er klar for militæret eg... bare få desse ungene, og ei kone, slik at utbyttet blir desto bedre, og sjansen for ein 07.00-15.00 tjeneste i jåttå likeså! hehe!

1:46 AM  

Post a Comment

<< Home