Thursday, January 13, 2005

Fire og ein halv på topp

Tenkte at sidan eg tross alt har ein blogg, kunne det være på tide med ei "på topp" liste, sidan dette er svært populært innan Klepp sitt bloggar miljø. Eg veit enno ikkje kva lista skal handle om, men det kjem nok etter kvart. Hugsar du historia med at menigheita er Jesus sine hender i Riska kyrkje, poenget der var at de kunne laga dykkar eiga tittel på innlegget, slik at tittelen blei akkurat slik som de ville ha den, men akkurat det gløymte eg visst å skriva. Så til poenget mitt, eg meinar "på topp" lista mi, og no har eg funne ut at den skal handla om nokon ting som gjer meg glad!

1. Eg har fantastisk mange gode venner, av å til kan eg bare setja meg ned å tenka: Går det verkeleg ann å vere så heldig med vennane sine, og svaret er i grunnen nei, men likevel er det ja (Tog du an?????) Pengane som alle mine vennar må betala for denne skrøyten, vil eg helst ha sett inn på min private konto i Klepp sparebank, konto nr 5555.55.55555. 20% av beløpet går til eskimoane som treng pengar til to ekstra sider i leksiona sine for å få plass til alle orda for snø, noko norsk leksikonforbund ikkje tok høgde for då dei oversatte leksikonnet til eskimosik, og som har blitt ein serdels stor belasting for mange eskimofamiliar, i den sørøstlige delen av eskimoland.

2. Andreas, dersom du leser dette, gidder du å legga inn adressa til heimesida di her som ein kommentar, eller eventuelt senda den som ein tekstmelding.

3. Glad for at punkt 2. ikkje var eit verkelg punkt, for då hadde livet mitt vore skikkeleg kiipt, i alle fall dersom du ser vekk i frå punkt 1.

4. Har fått jobb i Grude bygg som hjelpearbeidar (fint namn på norsk polakk), og det er faktisk den kjekkaste jobben eg har hatt til no, for det er kjempe mange "goe kara" der, blant anna min gode venn Johannes, og så følar eg at eg lærar noko i same slengen, i staden for å jobba som plenklyppar i Klepp Kommune, der du stort sett bare blir flink til å køyra rundt Orrevatnet dersom det regnar, og fylla bensin og kakao på statoil. I tillegg får du selffølgeleg stor innsikt i det narkomane miljøet på Klepp, så dersom du er ei flott jente som likar lange turar i skog og mark, peiskveldar, rommantiske middagar med levande lys, så bare ta kontakt med meg på nr 5555 5555, så skal eg fortelja deg alt om det narkomana miljøet på Klepp.

4 1/2. Fire og ein halv er i grunnen ikkje eit punkt, men likevel på ein annan måte en punkt to, som i alle fall ikkje er eit punkt, etterfulg av punkt tri som nok ikkje er eit punkt heller når eg tenkjar meg om. Derfor skal eg heller fortelja deg eit uviktig fakta på kvart av mine halve punkt i tida frammover på bloggen min (Dette kom eg faktisk på akkurat no), og dagen punkt er: Eit firma i Japan betalte mange millionar dollar for telefonnummeret 8888 8888 (Kom faktisk på dette når eg skreiv telefonnummeret 5555 5555, bare for tull), fordi 8 betyr lykke i Japan, eller var det Kina..........................

3 Comments:

Blogger Andreas said...

Veldig bra Håvard.
Du imponere stort med edb-kunnskapene dine.
Viss dette læringstempoet fortsette trur eg nok at du blir stud.ass. i IT om hellaent år!

Når det gjelder punkt 1, så må eg få lov å takka for alt skrøyten. Men når eg sko betala inn en betydelige sum
(det som blei igjen av studielåne på 6300,- itte at eg hadde betalt: husleia 3300,- en måneds forbruk av grandis 1493,- en måneds forbruk av cola, 747, busskort 410, potetkanon 350 (skrive om dette eksperimentet i min blogg i mårå), diverse behov for næringsmidler som ikkje blir dekka av grandis og cola --> hmmmm slutt på pengane, jaja ikkje så farligt) te konto 5555.55.55555, så oppstod det et problem, det kom opp en feilmelding: Grunnet kontoinnehavers upassende oppførsel under nyttårsfesten 2004/2005 (Bare sjå her) er kontoen sperret inntil nærmere beskjed blir gitt. Jaja det kan skje den beste av oss...

Når det gjelde punkt 2. så forstår eg godt at dette er en av dei fir... tre... ehhh... uansett, en av dei tingå som gjer deg mest glad. Eg vett jo at det er punkt 3. som i groen ikkje stemmer, men det treng ingen andre å få veta om.(Dette blir ikkje lagt ut slik at folk kan lesa det, blir det?!?)

Ah, holt på å glømma keffor eg i groen sko skriva dette inlegget, adressen te siå mi æ: http://www.stud.ntnu.no/~haugedal
Snakkes!

3:06 PM  
Blogger Andreas said...

Dersom det er nokon som er interesserte i å sjå kva som eigentleg gjekk føre seg på nyttarsaftan, vil eg anbefala denne linken:Howard(NB! Dette biletet har ikkje direkte rot i ei verkeleg hending, men er ei salig blandig av eit bilete der håvard søv, og eit der Signe har sølt pønsj på golvet.)

3:16 PM  
Blogger Hs said...

fantastisk innlegg og t deg andreas: fantastiske bilder!

glede meg t å lesa 4 1/2 listå di øve ting som gjer deg glad når du er gift:
- kånå lage middag
- kånå tar oppvasken
- kånå støvsuge
- kånå vaske golvet
(- det halva punktet vett eg kje heilt ke eg sga gjer med...?)

ps. eg hørre gjerne alt om det narkomane miljøet på klepp...

ps. ps. riska kyrkje hei hei hei, ingen kyrkjer er som deg!

11:44 PM  

Post a Comment

<< Home